Σεμινάρια για στελέχη και εργαζομένους

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε στελέχη και εργαζόμενους εταιρειών, που επιζητούν να ξεπεράσουν τις προκλήσεις του χώρου, να ανταπεξέλθουν στον ανταγωνισμό και να βελτιώσουν την απόδοσή τους.

Στόχος είναι η αναθεώρηση του εταιρικού περιβάλλοντος και η επανατοποθέτησή μας σε αυτόν, με όρους εξέλιξης, απόδοσης και επαγγελματικής αναρρίχησης.

Μέσα από τα σεμινάρια Academic & Business Coaching, οι συμμετέχοντες εισάγονται στη φιλοσοφία του σύγχρονου εταιρικού περιβάλλοντος, με συνδυαστικά εργαλεία Coaching και Cinema Coaching, που ενισχύουν:

Στιγμιότυπο οθόνης (418)

Τρόπος εφαρμογής του Cinema Coaching

Ανάλογα με το αίτημα, εφαρμόζονται θεμελιώδη αλλά και σύνθετα εργαλεία coaching, όπως το GROW κτλ. Επιπλέον, αξιοποιείται η μεταμορφωτική δύναμη του κινηματογράφου με το εργαλείο Cinema Coaching, και πιο συγκεκριμένα, με το μοντέλο διαχείρισης αλλαγής.

Διάρκεια σεμιναρίων

Ανάλογα με την υπό πραγμάτευση θεματική, τα σεμινάρια μπορεί να είναι μεμονωμένα είτε σε κύκλους. Κάθε ένα σεμινάριο διαρκεί από 1,5 ως 6 ώρες –  μπορούν όμως να διοργανωθούν και ως διήμερα workshops.

Δρ. Λίλιαν Τσιαβού

Ως διαπιστευμένη ACC coach από τον International Coaching Federation (ICF), εφαρμόζω το coaching, όπως το ορίζει ο ICF:  όλες οι συνεδρίες είναι μια σύμπραξη με το συνεδριαζόμενο άτομο, και χαρακτηρίζονται από αναστοχασμό, δημιουργικότητα και έμπνευση, προκειμένου να μεγιστοποιήσουν τη δυναμική του σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Δείτε πλήρη βιογραφικά στοιχεία ΕΔΩ.