Περιγραφή της υπηρεσίας

Το Acting Coaching, με την εφαρμογή της πρωτοποριακής μεθόδου Cinema Coaching, απευθύνεται σε ηθοποιούς που χρειάζονται υποστήριξη στην ερμηνεία και στην προετοιμασία του ρόλου τους. Στις εβδομαδιαίες ατομικές μας συνεδρίες, το συνεδριαζόμενο άτομο διαχειρίζεται κυρίως τα εξής:

Ανθρώπινη ψυχοσύνθεση

Κατανόηση του μεγαλείου της ανθρώπινης ψυχοσύνθεσης

Έκφραση

Επαφή με το βαθύτερο συναίσθημα και απελευθέρωση της έκφρασης

Εστίαση στον ρόλο

«Κοντινό πλάνο» στην ερμηνεία του ρόλου, με «απόσχιση»

Διάκριση ρόλων

Διάκριση ανάμεσα στην υποκριτική και την πραγματικότητα

Η ερμηνεία ενός ρόλου προϋποθέτει εμβύθιση στο συναίσθημα και ξεκλείδωμα της έκφρασης!

Μέσα από το Acting Coaching με όρους Cinema Coaching, ο ηθοποιός «προπονείται» για να ανακαλύψει το βάθος των εκφραστικών του δυνατοτήτων, μέσα από τη συνειδητοποίηση του μεγαλείου της ανθρώπινης ψυχοσύνθεσης, ώστε να:

Στιγμιότυπο οθόνης (418)

Τρόπος εφαρμογής του Cinema Coaching

Ανάλογα με το αίτημα, εφαρμόζονται θεμελιώδη αλλά και σύνθετα εργαλεία coaching, όπως το 4 D’s model  κτλ. Επιπλέον, αξιοποιείται η μεταμορφωτική δύναμη του κινηματογράφου με το εργαλείο cinema coaching, και συγκεκριμένα το μοντέλο των δοκιμαστικών ταυτίσεων.

Συνιστώμενη διάρκεια συνεδριών

Η μέση διάρκεια συνεδριών που συνιστάται προκειμένου να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά και πιο μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, είναι 10-12 ωριαίες συνεδρίες, ανάλογα με τις ανάγκες του συνεδριαζόμενου. Συνεδρίες και σεμινάρια μπορούν να γίνουν δια ζώσης, εξ αποστάσεως και υβριδικά.

Δρ. Λίλιαν Τσιαβού

Ως διαπιστευμένη ACC coach από τον International Coaching Federation (ICF), εφαρμόζω το coaching, όπως το ορίζει ο ICF:  όλες οι συνεδρίες είναι μια σύμπραξη με το συνεδριαζόμενο άτομο, και χαρακτηρίζονται από αναστοχασμό, δημιουργικότητα και έμπνευση, προκειμένου να μεγιστοποιήσουν τη δυναμική του σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Δείτε πλήρη βιογραφικά στοιχεία ΕΔΩ.